Kesedihan Melanda :'(

Salam u all. .

Sedih nye hati ini apabila ingin meninggalkan kawan2. .
kenapa erk ? huhuhu,, sedih betul. .  aq sayang korang taw ! Jangan lupakan aq k. .

 Norhafazwani A. Sukeri
 Noor Fadlina Mohamad Azmi
 Nurul Fatina Mohamed Zin 
 Nor Baini Che Husein
 Nurul Aina Mazhan
 Siti Aishah Hadawiah Ahmad
 Nor Anis Auni Jusoh
 Wee Soo Yen
 Nur Bazilah Rasdi
 Noor Arisa Rashidi
 Noor Amni Mohamed
 Shamimi Dahiah Sulaiman

Jangan lupakan kenangan kita b'sama2 selama 3 tahun k ?
Korang tetap ada dihati :'(






















Hidup ini Indah ♥

Salam semua,

Sebenarnya saya cuma nak kongsi pengalaman saya b'sama-sama anda. Harap anda semua t'hibur. ='D

Pada tahun lepas, byk sgt kenangan sy b'sama2 rakan saya taw. W/p pd thun lpas kami akan b'perang dlm Penilaian Menengah Rendah ( PMR ), kami tetap enjoy hari2 kami spt anda semua. First, yang kami paling happy semasa kami pergi lawatan di Terengganu sempena nak wat folio Sivik. Di sana, best sangat, coz dapat p kat Universiti Sains Zainal Abiddin (USZA). . . ~mafla, xberapa ingat, USZA @ UZA kot. . . Ha3, pape p0n kit0rang epy coz dapat tgk salinan artifak batu b'surat taw ! he3,

Then, lepas tu kitorang p kat umah mantan PKHem kami, iaitu Ckgu Mustapai. . Kat sana, semua keluarga ckgu layan kitorang cam ahli kuarga sendiri. Kat situ jugak, kitorang salin pakaian n makan utk p ke Masjid Kristal. Kat situ kitorang enjoy tengok masjid2 yang dibina di seluruh negara. . Then, kitorang sempat solat Asar kat dlm masjid kristal taw. Kitorang posing2 lak.. he3 best sgt2 moment masa tu. Lain taw p ng family n kawan2. Next, kitorang p kat pasar yang t'kenal kat Terengganu. Kat situ kitorang borong habis-habisan.. Best nye dapat shopping. . Lepas habis shopping, kitorang pon b'tolak pulang. Dalam p'jalanan pulang, kitorang sempat b'henti kat tepi jalan nak beli keropok losong ! Best sgt2 ! Xdpat nk byang taw. =')

p/s : maaf la coz xde gmbar. . he3 


Ok, habis citer pasal Terengganu. So, kita sambung len kali k. Penat la. . He3, yang Kuala Lumpur saya cte t esok2 lak k ! Ok la, assalamualaikum w.b.t.h 

Salam Semua =D

Salam semua,

Alhamdulillah, syukur sebab saya dapat menulis blog kembali setelah sekian lama sibuk dengan persiapan untuk PMR pada tahun lepas. Terima Kasih juga saya ucapkan kepada anda semua kerana sudi menjenguk blog saya. Pada pengetahuan anda semua, saya telah mendapat keputusan yang agak cemerlang untuk keputusan PMR pada tahun lepas. Anda semua agak2, dapat berapa A ek ? Alhamdulillah, dapat 8A. Pada pengetahuan anda juga, pada tahun lepas, sekolah saya iaitu Sekolah Menengah Kebangsaan Bachok telah mendapat tempat pertama bagi kategori sekolah harian di Kelantan. Selain itu, sekolah saya juga telah melahirkan seorang pelajar berbangsa Cina yang mendapat A dalam Bahasa Arab. Pelajar itu ialah Wee Soo Yen. Walaubagaimanapun, kami amat menghargai jasa Yen kerana dia telah menaikkan nama sekolah kami diperingkat kebangsaan. Baru-baru ini, pada 15 Februari 2011, dia telah dianugerahi sebagai salah satu tokoh Maulidurrasul yang dianugerahi oleh Agung kita sendiri bertempat di ______, Kuala Lumpur. Apa-apa pun, saya berundur dulu, setakat ini sahaja buat masa sekarang k ! Assalamualaikum. .