KAD DULU-DULU :D



:116: :116: Hai-ho-awok terr :132: :q:

Sebenornye, hari ni sy nk ckp pasal kad :54: saya yg ade dalam entri :u: sy yg dulu2.

haha ~ agak kelakor :face6:
entri sy mase sy baru menceburi bidang ber"BLOG" :face23:.

nak tgk x entri :u: tu? Tekan

:65: SINI c(:

tak tahu la, awok dapat bukak ke x. . ngeee :face75:

:60: Sebenarnye, number :24: yg ade dalam kad tu,.. dah lame x gune..

so, sesape yg ada hati nak kaco, SIMPAN je ek perasaan awak tu :face12:

haha. . ok la. . that all from me untill now.

MOOD :65: malas nk update blog la :face36:

pendek betul post unutk hari ni :face56:

:c: ok la. salam ukhwah dari saya :67:

REUNION & Bla...bla....bla.... :D



Huhh :x:
Penat :face13: b'reunion :face2: tadi .

Hahh? Nak taw sy penat sbb pe?
Sy penat sbb sy terus p reunion after sy tsyen :face26:.

Haha. . pape pon.. tetap enjoy :face40:
Borak sane, borak sini :face39:

Berape orang yang pergi :s:


:94::97::96::95:

Cuba kira budak yang kat atas :face15:

Ramai kan :s::1:

Haha. . 4 orang termasuk sy :face47:

Mula-mula, sy ingatkan ramai gak.

Tapi :face48: nak buat macam mane :face56:

Haha. . Kat bawah ni ade sedikit gambar :51: yang sy ambil :face51:

Hope awak semua enjoy :face50:

:98:

CLIK SINI UNTUK TENGOK c(:

P/S :

sebelum nk tgk, kene add fb sy kat sini


:99: Saya Di Sini c(:

Sebelum tu,
ni gmbar ank sedare sy mase
sy bwk dia p jalan-jalan ptg tadi :face16:


:99: My Niece :D


Jangan lupa :r:
Tinggalkan jejak di shoubox

LIFE.LOVE.LAUGH

ok la, setakat ni saje :D

Sekian :face66:

Mmuaah cket :face2:

Anak Sedare Aje c(:



Done upload my niece's :95: pictures.
Taken or snap by :51: DSLR :12:

APE :s:

Awak-awak nak tengok gmbar dye :120:

Boleh je. Awak cume perlu :
:99:
Farwizah - Trip to malacca c(:

:100:

Besides, sy dah siapkan blog baru sy :face9:

I hope all off you enjoy read my blog :face24:

Act :q: my blog is very ugly :face48: right?

Hahaha :r:

Do i care :face25: ?

Ok la, dah cukup ber"ENGLISH"
sbb GRAMMAR sy byk yg SALAH :r:

Ok la, hari ni malas nk update byk2.

Mmmuaah cket :face2:

sila thumb kalo awk suka :t:

tggalkan jejak :122: d shout box if you want me :c: to follow yours :face26: