Saturday, February 09, 2013

Zarith Sofea ='(


* Ini lah aktiviti si pemalas a.k.a Farah. Bergambor je kerjonyeh -.-


Oklah kan.

Awak dah tengok tajuk entry tuh?

Siapa Zarith Sofea nih?

Tiba-2 je makcik nih membebel petang-2 nih.

Hahaha.

Okay !

Zarith Sofea nih boleh dikirakan sebagai CRUSH kepada CRUSH saya.

Hah ?

Anda faham ?

Hahaha

Agak berputar belit di situ.

Bhahaha.

Okay, kenapa tiba-2 boleh nak buat entry pasal nama Zarith Sofea nih?

* Nama nih nampak macam gah dan macam orang kaya-2 je kan? *

Memang dia kaya pun.

Opps ! 

Parents dia lah kan.

Hahaha

Okay lah.

Dulu, masa aku tengah hangat SUKA gila babeng dekat CRUSH aku,

aku stalk tweet twitter dia sampai ke pangkal.

You all bayangkan lah tweet yang beribu-2 tuh.

Erghhhh !

* Inilah nak dikatakan yang farah kalau dia dah suka, sampai ke lubang cacing semua benda pasal orang yang dia suka dia mesti nak tahu. Hahaha, tapi dia tak hargai pun. Sob sob.

Okay !

Stalk punya stalk FB dan Twitter si capital N, I jumpa lah pasal ZS nih.

Crush I dulu minat gila-2 jugak lah dekat Z.S nih.

Sampai ke dalam fb dia pun ada status pasal Z.S ni.

Sedih ='(

Hahaha.

Macam mana boleh timbul pasal Z.S tiba-2 lak nih ?

Okay !

Sebenarnya tadi, sebelum I pergi makan gulai,

umi tiba-2 cerita dekat adik I yang ada sorang budak perempuan asyik kirim salam dekat adik I melalu abah I. Kecik-2 dah berani. hahaha. * Mereka kawan je lah*

Okay.

Umi aku tanyalah adik aku, agak-2 adik aku ingat tak sapa nama budak tuh.

Tiba-2 meluncur laju macam meluncur salji adik aku dengan yakin menyebut

" Zarith Sofea "

Aku yang tengah iron tudung masa tuh sebab nak pergi bekwoh terkelu.

Senyap tanpa kata-2.

Menusuk kalbu.

Yela,

mana tak menusuk hati,

orang yang nama sama dengan nama crush I tergila-2 kan tuh.

Sob sob ='(

So, sampai sini sahajalah.

Bhahahaha.

Okay.

Apa-2 pun, gambar kat atas tuh gambar I masa lepak rumah nenek after makan gulai tadi.

Thanks to my little cousin for the snap ;)

Baru darjah 2 * tak silap aku lah * dah pandai make-up segala.

Kalah aku yang tua nih.

Eyeshadow pun aku tak pernah ada -.-

Okay.

Stop membebel.

- Waalaikummussalam -

0 orang nak tahu pasal chumell ^^.:

Post a Comment

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email

Followers

About me

About Me

Hello there ! Now I am in my 3rd year of Bachelor in Accountancy (Hons.), rarely update the blog for now since I have to undergone my practical training in an Audit Firm. Hope you guys can leave your footstep in the ChatBox below. Easier for me to trace and visit your blog back. Sorry for any inconvenience.

(Updated : 27/7/2018)

Love Letter

My Blog List

Total Pageviews

Copyright © //STORY OF FHCR | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com