Finally I Update Blog :)

Huh !
Sudah sekian lama tak update blog.
Sebab sebab,,
broadband buat masalah.
Fuhh !
Petang tadi, abah beli broadband baru.
Aum
Try guna Umobile lak.
Hari tuh broadband Celcom.
Em em.
So, takdak story best pun sebenarnya.
Oh okay !!
RESULT SPM.
Sad life.
Boleh sikit je meh.
Target straight.
Tapi, belok-belok laaa -,.-'
2 A+ je
You agak ape??
Ofcourse laa Mathematics and Additional Mathematics.
Huh !
Yang lain A je meh.
Dan tak sangka meh, dapat A sejarah.
Target bajet susah je jawab hari tuh.
Maybe gradding turun kot.
Em em em.
Apa-apa pun.
Alhamdulillah.
Walaupun rasa cemburu dengan kawan-2 yang dapat straight dan cemerlang dari I,
nak buat macam mana, rezeki I tuh je.
Hurm.
So, dipendekkan cerita abang saya pun dah selamat akad nikah pada 25.3.13
Alhamdulillah semua berjalan lancar.
So, time to skodeng gambar nikah yang adik kakak ipar ambik.
Sebelum tuh, tadi saya jumpa gambar passport time darjah 6 dan form 1.
Makin lama makin tembam maaa..

Hahaha, so sebelum tuh jugak.

Macam mana rupa blog baru saya?

Hahaha

Fuhh..

Penat edit taw !!

Hahahahahaha
Okay laa, bai ~
Hahaha
- Waalaikummussalam -

No comments:

Post a Comment