Final Exam !




Woot woot. Bismillahirrahmanirrahim. Kehkeh.. Erghh, stress stress. Itu yang aku tengah rasakan sekarang. Apa taknye, final exam dah dekat ! Ya Allah ! Banyak sangat lagi aku tak backup, banyak sangat. Rasa diri ini kerdil gila kalau nak bandingkan result aku dengan rakan-rakan yang lain. Bukan tidak mahu bersyukur, tetapi memang kenyataan. Aku antara yang paling lambat nak faham. Maybe sebab terlalu gemar makan asam kot --' So, berbalik pada topik., final exam ? Ye, pagi tadi kech satu kolej yang jadual exam dah keluar. Masha Allah, ku gagahkan hati nak bukak student portal untuk tengok jadual. Dalam otak ni ligat berfikir subjek yang belum di cover.. Erghhhh ! Nilah padah asyik main sana sini, tidur je manjang. Kan dah gelabah. So, bukak lah portal then cari jadual tu. Tengok kat atas. Sudah siap dimake-up. Maaf, tulisan buruk -,-'

So, apa lagi ye. Hah !! Minggu ni. Minggu ni banyak sangat kuiz. Kuiz belambak-lambak. Test pun sama naik je. Menggeleng kepala * tak patut :'(

Untuk hilangkan stree yang melanda dua tiga hari ni, aku luahkan perasaan pada kawan baik aku kat sekolah dulu. Nak text orang lain takut tak dilayan. Text jelah dia. Dia bagi kata-kata semangat lah jugak. Memang down gila aku sejak kebelakangan ni. Emosi dok stabil. Hanya yang memahami je yang rasakan apa yang aku rasa. Thanks Atiliah untuk nasihat yang kamu berikan. Text akak, akak dok reply. Wakaka...

So, sampai sini jelah kot. Ni pun online pakai simpati kawan yang bagi guna wifi dia. Kehkeh. Jom jom. Mohle kita bersurai. Asar dok solat lagi. Ohh ye ! Doakan saya menjawab kuiz dan test serta final exam yang akan datang dengan tenang. In Shaa Allah. Malam ni kuiz Ekonomi. Woot woot, sedih rasa bila terfikir kuiz, test dan final. Till then, hope we meet again kalau umur panjang. Kehkeh,, waalaikummussalam :)