My CGPA of Diploma in Accounting

After longggg time tak menaip malam ni tiba2 ada mood nak bukak blog.
Today (25/2/2017) ada dirumah abang di Selangor, dalam persiapan untuk bersiap sedia nak mulakan new semester for my 2nd sem of Bachelor in Accounting (Hons.) 
*which is sem 4 sebab penerapan dari UiTM

Since dah lama menghilang, so hari ni nak update pasal result akhir diploma aku hari tu. In Shaa Allah 26/27 April 2017 nanti akan konvo di UiTM Machang. Setahun kot menunggu. Lol -.-
Since aku pernah update pasal result aku masa sem satu dulu, yang sangat teruk tu...
So, now aku nak kongsi jugaklah result akhir sem aku CGPA akhir untuk Diploma Akaun aku dulu.
Alhamdulillah mampu grad dengan kelas pertama after all things happened during the diploma stage/
Here is the result.



Kalau korang tak ingat, ni aku tunjuk balik result sem 1, penyebab segala tragedi -_-



SO thats all for tonight. Nanti kalau ada masa akan share pasal suasana belajar di UiTM Puncak Alam further my studies in Bachelor in Accounting (Hons,)