TRIP TO PENANG [PART 1]



Assalamualaikum
Baru ada kesempatan nak upload gambar masa pergi trip sambil belajar subjek MKT243 last semester untuk diploma haritu. Sebenarnya bukan belajar sangat pun. Hahaha banyak pergi meronda je. 
Hari Pertama (3/3/2016)
Time ni memang bengang jugaklah sebab bas yang kami booked ada masalah. Dari pukul 12 janji. Dalam pukul 2 lebih macam tu bas baru sampai. Memang bengang jugaklah menunggu. Call orang tu call orang ni. Ade ke patut padahal dah siap buat surat apa dah dari pihak universiti.
Okay lanje gambor sambil menunggu ketibaan bas dulu.






Now, bila bas dah datang semua excited dah tak sabar nak berangkat sampaikan aku pun lupa snap gambar. haaha terus naik atas bas.

Semua excited dapat naik bas.

Tembamnya aku. MashaAllah. Hahaha



Dah naik bas jomlah membuta. Hahaha


Masa ni dah sampai dekat mana tah. Berhenti turun makan.
Dalam pukul 9.30 p.m. Dah dekat dengan destinasi penginapan dah.


Yeayyyy dah sampai. Lupa dah nama tempat kami menginap
 untuk 3 hari 2 malam tu. Apartment apa tah namanya.

Since kami sampai pun dah dalam pukul 10.45 p.m. Sampai tu terus naik check-in rumah. Ada 3 bilik. Dua bilik ada aircond. Bilik aku takde. So aku dengan gang tidur berjemaah depan TV dekat ruang tamu. Ada aircond. Hahahaha


Keesokan harinya. (4/3/2016)




Pagi2 lagi dah ambik port berOOTD dekat dinding bahagian ruang tamu rumah hahaha

Bersama Senur (nama glamour)
Swag lah kononnya. Tuihhh. Haha


Sambil2 tunggu bas datang

Silau sangat cahayanyaaaa... Bersama anis.

Dalam perjalanan p breakfast dekat Roti Telur Goyang.


Hahahahaha




Yeayyy dah sampai Penang Hill































Tibe2 menyibuk dua orang ni nak masuk gambar jugak


Okay cukuplah untuk harini dulu. Sebab gambar banyak sangat. Hahaha. Next time sambung PART 2 kalau ada kerajinan. Kbye





No comments:

Post a Comment