A SFRNFZL Giveaway



Bismillah.. harini nak join giveaway by SHRNFZL. Nampak menarik sebab tawaran hadiah yang lumayan :) Jom semua pakat rebut peluang yang ada. 


TARIKH TUTUP : 18/3/2018 11.58p.m. 


Saya suka blogging kerana saya suka berkongsi cerita pasal kehidupan seharian. Suka baca pengalaman rakan2 blogger yang lain. Selain itu, suka baca berita-berita terkini yang rakan2 blogger update tentang kehidupan sosial masyarakat di Malaysia. Tak lupa juga suka mengambil peluang untuk join dalam apa-apa give away yang dianjurkan selain dapat menambahkan rakan blogger, ukhwah jugak akan terjalin tanpa disedari. Itu jelah kot sedikit sebanyak. Walaupun sekarang ada kekangan waktu dan masalah internet untuk berblog di kolej (since belajar), suka juga curi-curi masa yang ada untuk ber'blogwalking' dan baca post rakan-rakan blogger yang lain. Sekian. hehe


Sesiapa yang nak join, bolehlah click gambar diatas. Jom lah kita memeriahkan lagii suasana. Nak join dengan twitter pun boleh. Saya sudah menepati semua syarat. Harap berpeluang untuk rebut tempat  yang ada :D Blog gambar si bertopeng :)



Blog done ✅



Twitter done ✅




24 comments:

  1. salam kenal!good luck! nanti gee nak join jugakklah

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal gee. tq. jomla join. memeriahkan lagi suasana. :)

      Delete
  2. Balas kunjungan and done follow sini...
    Good luck juga yea.. :)

    ReplyDelete
  3. good luck awak :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Goodluck. Semoga ada rezeki buat awak ya :)

    ReplyDelete
  5. goodluck awak!

    https://insyirahanorpiah.blogspot.com

    ReplyDelete